top of page

Loppuunmyyty!
sun sea yoga

Jooga- ja aktiiviloma, joka saa sielun hymyilemään

3-9.6.2024

The Maverick Surfvillas,

Lourinha, Portugal

Unelmiesi matka Portugalin paratiisissa odottaa sinua!

Tämä ei ole ihan tavallinen joogaretriitti vaan syvällinen kokemus, transformatiivinen kokemus, joka on huolellisesti suunniteltu intohimojemme ympärille. Jooga, aurinko, meri, surffi, seikkailut, iloinen seura ja yhteenkuuluvuden tunne.

Tämä unohtumaton matka antaa avaimet säännölliseen joogaharjoitukseen, tarjoaa aktiiviloman seikkailut sekä kulttuuriloman kuvankauniit maisemat.

Tämä on sinun matkasi!

Tule tekemään muistoja, jotka värisyttävät sieluasi.

IMG_8731.WEBP

"Atlantin sylissä lepäävä Portugali hurmaa Välimeren puhtaammilla vesillään, omintakeisella luonteellaan, historianaarteillaan sekä häkellyttävän upeilla maisemillaan. Portugali on Euroopan kiehtovin matkakohde, jonka charmi puraisee lähtemättömästi."

Maverick Surf Villa on surffi- ja joogaresortti Lourinhãssa, Portugalissa.

Vain tunnin matkan päässä Lissabonista pohjoiseen ja 15 minuutin matkan päässä Penichestä etelään.

Viisi ylellistä huvilaa sijaitsevat rauhallisella maaseudulla ja tarjoavat upeat näkymät uima-altailla. Maverickista löytyy jooga shala rantalentopallokenttä, kuntosali, riippukeinu- ja erilaiset rentoutumisalueet.

Lähin ranta on Praia da Areia Branca, pieni kesärantakaupunki, jossa on monia kahviloita, baareja ja ravintoloita.

Upea luonto, vaellusreitit, hevostallit, surffauspaikkat ja kulttuurillisesti kiinnostavat kylät huvilat tarjoavat täydellisen pakopaikan arjen kiireestä ja stressistä.

IMG_8735.JPG
IMG_8737.WEBP
IMG_8725.WEBP

Maailman kuuluisimpia surffirantoja ja yksi Portugalin arvostetuimmista jooga-surf villoista, kutsuvat meitä viettämään ikimuistoista viikkoa.

Päivät täyttyvät joogalla Maverickin upeassa jooga shalassa, josta lasiseinien takaa avautuu näkymä Portugalin maalaismaisemiin. Luvassa päivittäin aamuin ja illoin dynaamista ja rentouttavaa joogaa.

Villalta päivittäin kuljetukset yhdelle Portugalin parhaimmista surffirannoista, jossa ammattitaitoiset opettajat ohjaavat niin ensikertalaisia kuin kokeneita surffareita. Voit myös jäädä Maverickiin altaalle ja aurinkokylpyyn oman lempparikirjan ääreen.

Jos tykkäät ratsastaa, niin villalta järjestyy myös päivittäin maastoratsastus mahdollisuudet.

Muuta ohjelmaa? Maastopyöräily retket, Maverickin kuntosali, Maverickin hieronta hoidot, yms.

Villalla on upea yhteishenki, sillä meidän oman privaattivillan lisäksi on Maverickin alueella 4 muuta villaa ja joogavia surffareita ympäri maailmaa.

Iltaisin soi akustinen kitara ja ilmassa raikaa elämää ja hyvinvointia rakastavien sielujen nauru.

shala_inside.webp
shala_out.webp
IMG_4904.WEBP

Tämä ainutlaatuinen ja unohtumaton hyvinvointiloma tarjoaa sinulle mahdollisuuden palautua, syventää jooga harjoitustasi, kokeilla aktiviteetteja, kuten surffausta, ratsastusta, vaeltamista. Paljon on luvassa aikaa luonnon syleilyssä, aaltojen laulua kuunnellen sekä boheemia rantaelämää. 

Pääset priorisoimaan oman hyvinvointisi ja hakemaan elämääsi tasapainoa.

Luvassa on kaikille sopivia joogatunteja, perinteisestä hathajoogasta vahvistavaan flow joogaan ja iltaisin aktiivisen päivän päätteeksi rauhoittavaa yin joogaa ja ohjattuja meditaatioita. Pääset myös tutustumaan aerial joogan villiin maailmaan.

Retriitti tarjoaa ympäristön, jossa terveys, inspiraatio, hyvät vibat ja hauskat hetket sulautuvat saumattomasti yhteen.

 

Maverick Surf Villa on eloisa keskus, jonne samanhenkiset hyvinvointia ja seikkailua arvostavat yksilöt kokoontuvat yhteen luomaan sekä jakamaan kokemuksia ja solmimaan elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Kyse ei ole pelkästään kurinalaisesta joogaharjoituksesta ja kehon ravitsemisesta. Kyse on ikimuistoisista hetkistä ja ilon omaksumisesta. Sinulla on mahdollisuus olla osana yhteisöä joka arvostaa elämäniloa, rauhaa ja rakkautta. 

Majoitus 

Majoitumme kaunissa villassa, jossa on oma lämmitetty uima-allas.

Raikkaat huoneet omalla kylpyhuonella. Vuodevaatteet, pyyhkeet ja WiFi. 

 

IMG_4908.JPG

Joogatunnit

Aamujooga on energinen ja vahvistava, joko hathajooga, flow tai astanga. 

Iltajooga on palauttava ja rauhoittava yin tai restoratiivinen jooga. Iltaisin myös jooga nidra ohjattu meditaatio.

IMG_4913.WEBP

Ruokailu

Ruokailua on luvassa 3 kertaa päivässä.

Aamu alkaa "pre-yoga" aamiaisella. Pieni aamupala joka antaa energiaa.

Joogan jälkeen on brunssi ja ilta joogan jälkeen illallinen.

Kylältä saa napata itselleen välipalaa ja päiväretken lounas on omakustanteinen.

IMG_4910.WEBP

Muuta ohjelmaa

Voit tehdä päivällä vaikka mitä. Jos ei altaalla loikoilu kiehdo, niin voimme järjestää surffitunteja (35e päivä) maasto-ratsastusta ja pyöräilyä.

Luvassa on myös yhteinen vaellus Lourinhan ja päiväretki Portugalin kauneimpaan kaupunkiin Sintraan.

Retriitin hinta

2 hh / 1120e


1 hh / 1420e

Hinta sisältää:

- 6 yötä upeassa Maverick surffi villassa
- 6 x aamiainen, 6 x brunssi ja 6 x illallinen
- jooga-ohjelman aamuin ja illoin
- päiväretket 
- Maverick alueen kaikkien mukavuuksien käyttö: kuten uima-allas, lentopallokenttä, riippukeinut, ulkotreenialue, slackline, rentoutumisalueet.

Hinta ei sisällä:

- lentoja (Finnair ja Norwegian lentävät Lissaboniin, hinta menoo-paluu n.350-450e) Varaa lennot: Finnair tai Norweigian
- matkavakuutus
- Kuljetuksia lentokentältä (saapumisajan mukaan  järjestämme halutessanna kuljetuksen. 1 hlö/ 60e, 2 hlö/ 40e, 4 hlö/30e 
Uber maksaa n. 35e Maverickiin. Voit myös ottaa bussin lentokentältä Lourinhaan ja saat ilmaisen kuljetuksen tällöin Maverickista.)
- Lisää palvelut: Surffi tunti, €35, sis. varusteet. 5 päivän surffikurssi €150  5 days. Hieronta €45 / 1h. Pyykkikoneellinen €5 Taksi rannalle tai kaupunkiin, n.10e 

Varaukset
 

Ei palautettava varausmaksu:
190€ kahdessa viikossa varauksen tekemisestä

Viimeinen maksu 1.5.2024

Peruutusehdot sivun alalaidassa.

Voit myös maksaa erissä

Varaa paikkasi ja kysy lisätietoja: diana@dia-yoga.com

IMG_4916.JPG

Arvostelut

Dianan retriitti sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman hyvinvoinnin eheyttämisestä ja kaivamaan esille sitä sisäistä valoa ja sydämen rakkautta joka on kenties jäänyt varjoon elämän polulla.

Itsensä rakastaminen ja kehittäminen ei ole päämäärä vaan polku jota pitkin kuljemme. Loputon taivas on ainostaan rajana sille miten syvälle voimme siihen uppoa ja muuttua omiksi ainutlaatuisiksi kauniiksi elämämme kukiksi.

Yksi retriitin kohokohdista oli uusien mahtavien sielunsiskojen kohtaaminen. Tuli jälleen todistettua miten me olemme kaikki sitä yhtä suurempaa kokonaisuutta ja minkälainen voima piilee itsessämme kun yhdistämme voimavarojamme yhteen.

On haasteellista pärjätä tässä maailmassa ilman muiden tukea.

Lopuksi päällimmäisenä feeliksenä suuri kiitollisuuden tunne tästä kokemuksesta. Elämä todistaa taas jälleen miksi olemme tässä ja nyt

Dianan joogassa mieli ja sielu lepää. Joogaretriitti oli toteutettu suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla.

Kaunis luonto, herkullinen ruoka, rento ilmapiiri, viihtyisä majoitus sekä kaiken kruunaavat ihanat joogatunnit saivat unohtamaan arjen ja työelämän. Dianan joogassa yhdistyy lujuus ja lempeys, ilo ja sielukkuus.

Diana on erinomainen opettaja, joka samalla antaa kaikkien kukkien kukkia.

Suosittelen Dianan joogaa vilpittömästi kaikille, jotka kaipaavat elämään niin mielenrauhaa kuin haasteita henkilökohtaisella joogamatkallaan

pleasure.jpg

Diana

Diana Saxberg on joogaopettaja ja Dia-Yoga’n perustaja.

 

Viimeiset 13 vuotta hän on saanut kunnian jakaa joogan ilosanomaa ja pyrkii tekemään samaa vielä monien vuosikymmenien ajan. Kahdeksan vuotta Australiassa ja viimeiset viisi Suomessa, hän on tehnyt työtä, joka parantaa ihmisten elämänlaatua, auttaa ihmisiä löytämään sisäisen rauhan sekä onnen ja ilon.

Joogaretriittejä hän on järjestänyt ympäri maailmaa jo viimeiset kuusi vuotta,

​​

Hän pyrkii opettajana avaamaan silmät tasapainoiselle ja empaattiselle elämälle sekä auttamaan joogajia löytämään tien syvälle sisimpään. 

"Toivon että saan jakaa turvallisen asana sarjan lisäksi myös lempeyttä sekä kauniita ja syvällisiä viisauksia, jotka ovat kulkeutuneet elämääni opettajiltani ja ovat oppaanani elämässäni tänäkin päivänä."

 

"Välillä eksyn tieltäni, mutta joogan opetukset ohjeistavat minut nopeasti takaisin reitille, joka on täynnä hymyä sekä henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Jooga muistuttaa minua päivittäin siitä kuka minä oikeasti olen. 

Hetki joogamatollani maadoittaa minua, rauhoittaa minua, virkistää minua, vahvistaa minua. 

Jooga on ystävänäni, kun olen yksinäinen ja samalla olen joogan kautta löytänyt parhaat ystäväni.

Jooga on kompassini hengellisellä polullani."

AIKATAULUMME

Huomioithan, että aikataulu voi muuttua sääolosuhteiden vuoksi, mutta tämä antaa sinulle käsityksen siitä, mitä voit odottaa...

Saapumispäivä Klo 16.00 eteenpäin:

Sisäänkirjautuminen taloon.

Teetä/kahvia/mehua ja pientä purtavaa saapumisen yhteydessä.

Klo 17.30-19.00: Tervetulopiiri ja yin joogaharjoitus

Klo 19.30: Illallinen

Retriitin päivät sujuvat suunnilleen seuraavasti:

Klo 7.00: "Pre Jooga" aamupala

Klo 7.40: Aamumeditaatio

Klo 8.00-9.30: Dynaaminen jooga

Klo 11.00: Brunssi

Klo 12.00 – Päiväohjelmaa, surffitunteja, rentoutumista rannalla, aktiviteetteja, päiväretkiä, yms.

Klo 17.30-19.00: Palauttava yin-jooga  

Klo 19.30: Illallinen

Huomioithan, että KAIKKI ohjelma on vapaaehtoista. Tämä on sinun lomasi, ja haluamme, että voit tehdä niin paljon tai niin vähän kuin sielusi haluaa.

bottom of page